A csintalan cica app


csintalan cica app, cica

A csintalan cica tematikájú szójátékban, a Kitty Letterben új szomszédod macskái az utcán kószálnak, hogy köszönjenek, mielőtt… ööö… felrobbannak. Te jó ég!

Szerencsére elzavarhatod a robbanékony macsekokat, ha szabadjára engeded az „elvarázsolt szóörvényt a végtelen szótárak multiverzumából”. Magyarán véletlenszerűen felbukkanó betűket rendezel szavakká, hogy előhívd a saját varázslatos macskáidat, akik elpusztítják a többi cicust, mielőtt elérnék a küszöböd.
Rakj ki egy „O” betűs szót, hogy megszerezd a csípős szószt, és megfűszerezd támadásodat!

Minél hosszabbak a szavaid, annál jobban nő cicasereged – és ha eljutnak a szomszédod lakókocsijáig, magad is kárt okozhatsz. Az egyes szinteken az utolsó állva maradt kisállat-tulajdonos győz.

A Kitty Letter cuki animációkkal és rengeteg tréfával ötvözi a szójátékokat, alkotói pedig ugyanazok, akiknek az Exploding Kittens kártyajátékot és a The Oatmeal webes képregényt köszönhetjük. A játékot játszhatod történet módban, mások ellen vagy egyjátékosos játéktermi módban, ahol a lehető legmagasabb pontszám begyűjtése a cél.

Emellett menet közben számos csavart fedezhetsz fel, mint például a pókmopszokat, akik eltakarják a fontos betűket vagy a szarvast, aki „ajándékokat” pottyint, melyeket erősítőként használhatsz. Szóval rengeteg mindenbe mélyesztheted a karmaidat.