A különleges játszótéri kiegészítőink


Feleségemmel pár évvel ezelőtt kitaláltuk, hogy nyissunk egy magánóvodát Budán és el kell mondanom, óriási sikert aratott az ötletünk. Az ő óvónéni képzettsége adott volt, összegyűjtöttünk mindehhez elegendő pénzt és én elvállaltam az ezzel járó üzleti feladatokat és ügyintézéseket.

Első pillanattól az volt a célunk, hogy egy nagyon szép, különleges létesítményt hozzunk létre, amitől sok szülő minket fog választani. Így volt ez a játszótér kialakítása kapcsán is. Nyilván a minden gyerek által ismert fő eszközöket nem hagytuk ki, viszont sok olyan különleges játszótéri kiegészítők is bekerültek hozzánk, amitől kiemelkedtünk ebben is a többi óvoda közül. Ennek a megteremtésében a Játszótérland volt a fő partnerünk, hiszen az általuk kínált játszótéri kiegészítők első perctől meggyőztek minket.

Az első ilyen az amőba volt, ami nagyon beleillet a mi játékvárunkba, így a gyerekek nyugodtan bent hagyhatták a papírt és ceruzát és kint is játszhattak ezzel. Az autó és hajó kormányt éreztük, hogy szeretni fogják, együtt a játék haranggal, megafonnal. De persze a sportos gyerekek kedvéért beszereztünk kosárlabda gyűrűt hálóval is.

De azok a játszótéri kiegészítők, melyek igazán különlegessé teszik azóta is a játékparkunkat, azok a különböző színes periszkópok, távcsövek és egy szórakoztató teleszkóp. Persze a speciális libikókáink és drótkötélpályánk is megigényelte a különböző fontos kiegészítők beszerzését.

Végére hagytam pedig a polip labdafogó játszótéri kiegészítőt, aminek a sikere semmihez se volt hasonlítható és azóta is annyira szeretik, hogy bővíteni kellett a játszóterünket két további ilyen elemmel.