Azért ez már mégiscsak túlzás – véres fagyi OMG!


Nemsokára itt van a Halloween, mely hazánkban nem annyira, de Amerikában hatalmas népszerűségnek örvend – olyannyira, hogy piacra dobtak egy olyan terméket, mely meglehetősen gyomorforgató, számomra is, pedig magyar emberként meglehetősen ki lett tágítva az ingerküszöböm a vérevést illetően, még akkor is, ha jómagam sose ettem a disznótoron a véres reggeliből! 

A Salt&Straw fagyi márka készítette el olasz sanguinaccio dolce recept alapján a disznóvéres fagyit, ami különféle fűszereket tartalmaz, és egyébként egyfajta fagyos véres puding. A fagyi neve Drakula Véres Pudingja, és egy eperszínű krém található a dobozban. A gyanútlan vásárló akár meg is veheti, ha jóhiszeműen azt gondolja, hogy egy epres fagyikát vásárol, de ha megnézzük az összetevőket láthatjuk, hogy a krém ténylegesen vért tartalmaz. A készítők egyébként azt mondják, hogy érdemes a fagyit egy pár másodpercig szopogatni, hiszen így jön ki az összes aroma, a csokoládéé, a főszereké – a koriander, jávai bors, illetve az alkohol íze, pontosabban a brandy, illetve a disznóvér is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.