Bluetooth hangfal a medencében!


Újabban különféle zenés YouTUbe videókban láttam, hogy az amerikai „gazdagék”, azaz az átlagnál jóval jómódúbb fiatalok bluetooth hangfalak társaságában csápolnak, táncolnak és énekelnek az udvaron, a medence körül, majd poénból hangfallal együtt beugrálnak a medencébe, és láss csodát a hangfal bírja, sőt, a víz alatt is szól!

Milyen menő dolog már hangfallal fürdeni?! Ezen gondolkodtam közben, bár úgy voltam vele, hogy nekem nincs szükségem ilyesmire.

Viszont azóta a nagybátyámék -50+ – bejelentették, hogy ugyan ilyen hangfalat akarnak venni. Felmerült bennem a kérdés, hogy mi másra jó még egy ilyen hangfal mint arra, hogy „menők legyünk vele”? Mégis mikor érdemes beinvesztálnunk egy ilyenbe? Mert hát végülis egy JBL hangfal 30-40 ezer forint.

A JBL Flip 4 vezeték nélküli hangszóróját néztem meg először. A hivatalos honlapon is mindenhol medencés képeket lehet látni: tinik, fiatal felnőttek ugrálnak a hangfalakkal a vízben, áztatják magukat hangfallal a kézben. Tehát igen, elsősorban az az eszköz legfőbb előnye, hogy nem csak hogy a buli helyszínére szállítható, mint egy átlagos hangfal, hanem konkrétan a buli közepére lehet vinni magaddal, ott szól a zene, ahol a kezed van, hiszen a hangfal benne pihen. Azt is el tudom képzelni, hogy azok számára is hasznos lehet ez az eszköz, akik medencézés közben közvetlen közelről szeretnék hallgatni a zenét, viszont nem akarják a mobiljukat kitenni annak a kockázatnak, hogy beázhat. A Flip 4 bluetoothon keresztül csatlakoztatható telefonhoz, tablethez, laptophoz, és kiemelik, hogy a henger alakú eszköz 360 fokos sztereó hangzást kínál. A honlapon azt írják, hogy az eszköz akár 12 órát is kibír egy töltéssel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.