Hazai forgalmazóktól világhírű sminkek!


A Best MakeUp Store vállalkozását azért hoztuk létre, hogy a hazai sminkeseknek, illetve a sminkek szerelmeseinek legyen lehetősége itthonról rendelni, és akár ki is próbálni az általunk forgalmazott luxus sminkeket. Főbb termékeink az ELLIS FAAS, DERMACOL és a KARAJA sminkek, melyeket sminkmesterek fejlesztettek ki saját – és kollégáik – munkájuknak tökéletesítésére, így ezek a termékek elengedhetetlen darabjai egy sminkeléssel foglalkozó szakember gyűjteményének.

Belvárosi üzletünkben személyesen is kipróbálhatod, megnézheted, és megvásárolhatod ezeket a termékeket, így nem érnek meglepetések, azt kapod majd a pénzedért, ami igazán tetszik. Webshopunkból pedig kényelmesen, otthonról rendelheted meg a termékeket.

Vállalkozásunk előnye, hogy hazai forgalmazótól vásárolhatod meg ezeket a termékeket, mely biztonságosabb a külföldi rendelésnél több okból is: ha kizárólag online nézel meg egy terméket, akkor lehet, hogy a képeken, illetve a videókon teljesen más árnyalatban fogod látni az adott terméket. Nem feltétlenül azért, mert hamis információkat akarnak az eladók közölni veled, hanem mert a felbontás, a készülék melyen nézed a képeket, videókat, módosíthatnak annak eredeti színén. Egy sminktermék esetében különösen fontos, hogy személyesen is kipróbáljuk, megnézzük. Továbbá a külföldi szállításnak mindig megvan az a hátránya, hogy a csomag elkavarodhat, elveszhet stb. Ami pedig még probléma szokott lenni, ha nem hivatalos forgalmazótól vásároljuk meg a termékeket, hanem hamisítványhoz jutunk. Ezekkel nem csak az a baj, hogy több eltérés is lehet az eredeti terméktől, hanem az is, hogy egy valamirevaló kozmetikai cég csak számos kozmetikai kísérlet után kezdi el forgalmazni a termékeit, azaz a vásárolt áru nem fog bőrirritációkat okozni, vagy ha mégis, van kihez fordulnunk a reklamációnkkal. A hamisítók többnyire nem foglalkoznak ilyen dolgokkal, így könnyen megeshet, hogy bőrünk egészsége is rámehet, és hosszú ideig tartó gyógykezelések árán hozható csak helyre a sérülés.

A Best MakeUp Store tehát biztosítja, hogy garantáltan eredeti termékeket kapj kézhez, segítünk a kiválasztásban is. Illetve ha az online rendelés mellett döntesz, bármilyen komplikáció esetén bátran fordulhatsz hozzánk segítségért.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük