Hogyan legyünk sikeresebbek a konyhában karácsonykor?


A karácsonyi készülődés egy olyan örömteli dolog, melyet nincs, aki ne élvezne. De amellett, hogy ez egy vidám és szívet melengető dolog, azt is fontos észben tartanunk, hogy a könnyen kedvünket szegheti egy-egy elhibázott süti, vagy a hatalmas kupi, amit magunk után hagyunk. 

A karácsonyi sütögetés során három dolgot érdemes szem előtt tartani: süssünk közösen, csináljunk egy próbasütést, ha valamit használtunk, azonnal mosogassuk el!

Ezekkel az ötletekkel könnyen kivédhetjük a felesleges csalódásokat. A közös sütögetések össze tudnak minket hozni a szeretteinkkel, családunkkal, barátainkkal. A közös sütések alkalmával egymás ízlését is figyelembe tudjuk venni, élvezhetjük egymás társaságát és kicsit ügyesebbnek is érezhetjük magunkat. Ha pedig elrontunk valamit együtt nevethetünk rajta. Ha nagy meglepivel készülünk a barátok, család számára, akkor érdemes próbaételt készíteni, mielőtt élesben nekiesünk a sütésnek. Nagyon bosszantó lehet, amikor egy csomó mindent összekoszoltunk, és aztán kínlódhatunk a mosogatással, mielőtt továbbhaladnánk a sütéssel.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.