Játékok fiúknak – avagy a nagy dilemma megoldása


Játékok fiúknak, kisfiú

A családi ünnepek alkalmával, újszülött érkezése esetén vagy az idő múlásával, a születésnapokkor, illetve karácsonykor és más esetekben, mindig felmerülhet a kérdés, hogy milyen ajándékot adjunk, ami hasznos és megmarad. Ajándékozási szokásaink eltérnek, hiszen különbözőek vagyunk, és a szeretetnyelvünk is különbözik sok esetben.

Fontos azonban azt megvizsgálni megfelelő belátással, hogy az ajándékozott személynek mire van a leginkább szüksége. Kislányoknak még úgy ahogy, több ötletet találunk az interneten, viszont játékok fiúknak? – Nos, ott már vakarja az ember a fejét, ha valami hasznosat is akar adni a játék autón kívül. Cikkünkben most igyekszünk hasznos tanácsokkal ellátni az olvasóinkat.

Igazából úgy találjuk meg a legkönnyebben azt, hogy melyek lesznek a valójában hasznos játékok fiúknak, ha figyelembe vesszük a korcsoportokat. Hiszen nem ugyanazzal a játékkal köthető le egy kisbaba figyelme, mint egy óvodáskorú vagy iskolás gyerek érdeklődése. Az egyéves korig terjedő időszakban még bármilyen plüss mesekönyv, baby csörgő vagy a plüss nyunyókák is tökéletes játékok fiúknak, de a játszószőnyeg vagy a hatszög alakú járóka is nagyon hasznos ajándék lehet.

Óvodáskorú gyermekek esetén már a különböző állatgondozós, farmos, vasúti pályaépítős játékok is lehetnek rendkívül szórakoztató játékok fiúknak, de a vízi úszó játékok vagy a pancsoló medencék is nagy örömet tudnak okozni majd.

Kisiskolás korban még mindig a játéké a főszerep, viszont egyre inkább bejön már a különböző formák és alakzatok tanulása, a kreativitás fejlesztése is. Éppen ezért a kreatív legózás és a szerelőjátékok még mindig hasznosak lehetnek, viszont a távirányítós sportautó örök kedvenc ebben a korban is.

Reméljük, hogy cikkünk olvasása során sikerült pár ötletet nyújtani olvasóink számára, és így már könnyebb lesz a választás, hiszen korosztály szerint a kereskedelemben igenis kaphatóak még értelmes játékok fiúknak és lányoknak egyaránt.