Kikezdhetetlen parkettát kisgyerekkel? Vynil padló!


Vynil padló és nappali kanapéval

Igen, így van, elköltöztünk. A bútorok mellett a másik dilemmám a parketta volt. Miután két kisgyermekünk van, és az aprónép előszeretettel karistolja a padlót a széklábakkal, játékokkal, kiönti a folyadékot, olyan megoldásban kellett gondolkozzak, ami alapvetően ellene áll az ilyen behatolásoknak.

Hagyományos padlót se mindegy, hol keresel, hát még vinyl padlót! Én ennek a típusnak szenteltem bizalmat, és miután megmártóztam az internet különböző találatai között, végül a Lőrinc Parkett nevű webáruház kínálata mellett döntöttem. Ez a cég rendelkezik az egyik legszélesebb kínálattal, választékában könnyen kiválaszthatom a számunkra ideális színű, és kialakítású vinyl padlót.

Élhetőségi szempontból az egyik legfontosabb, hogy ez a padló nem nyikorog, és nem recseg, ami nagyban megkönnyíti a zavartalan közlekedést rajta, különösen éjszaka. A vinyl padló a tisztántartást tekintve, az egyik legideálisabb jelölt, mivel PUR felülete miatt könnyen fertőtlenítem, tisztítom, és a felületét se kell gyakran kezelni, ami a gyerekek miatt trófea. Nincs az a folt vagy szennyeződés, amit ne tudnék nyom nélkül eltüntetni róla, mivel a padló minden otthoni tisztítószernek ellenáll.

Ha pedig valami erősebb kosz kerül rá, az egyik sarokban próbatisztítást tartunk, hogy megnézzük, mennyire bírja. Szintén a vinyl padló mellett szól a minimális anyagvastagsága, ami nekünk különösen hatékony volt, tekintve, hogy otthon padlófűtést alkalmazunk. A vinyl padló megjelenésében egészen exkluzív, és széles kínálatának köszönhetően minden lakásba megtalálhatjuk belőle az ideálist, hála a Lőrinc Parkettnek.