Milyen a modern 2D kerítés?


2d kerítés

A nagymamám városában egyre több embertől hallottam, hogy problémák vannak a közbiztonsággal. Sok olyan idős ember van, aki komolyan fél attól, hogy ki kelljen neki mozdulnia a lakásából, mert attól tartanak, hogy kirabolják őket. Ezért többek számára kérdésessé vált, hogy az értékeik és a házaikban lévő vagyontárgyak biztonságban vannak-e egyáltalán. 

A Kerítésland termékei között mindenféle 2D kerítés típus közül válogathat az ember, melyek kifejezetten esztétikusak, modern megjelenésűek, emellett pedig kiváló védelmi rendszert jelentenek az otthonunk számára. Ezek a kerítésfajták keretbe helyezett többszörösen összehegesztett fémhálók, melyeken a 3D kerítésekkel ellentétben nincsenek behajlások, hanem egyenesen futnak felfelé. Ez a 2D kerítés egyik legfőbb jellemzője.

Bár a 2D kerítés mellett az is fontos, hogy riasztóberendezéssel is felszereljük a kertet, ha nem érezzük magunkat teljes biztonságban – többféle ilyen van. Mondjuk olyan berendezések is kaphatóak a piacon, melyek mozgásérzékelős lámpával vannak felszerelve, ezek pedig láthatóvá teszik a behatolót a kamerák számára. Sokak még egy rémisztő megjelenésű kutyával szokták a fent leírtakat kiegészíteni. Az így kialakult védelmi rendszer bár nem nyújt 100%-os védelmet, de biztosít minket arról, hogy többnyire nyugodtan aludhatunk éjszaka.

Ha nem szeretnénk, hogy a hálós szerkezetű 2D kerítésünkön belássanak, akkor esztétikai okokból növényeket is futtathatunk rá. Ez a megoldás még előnyös is lehet, mert azon túl, hogy takarnak, még szépek is a növények.