Profi belföldi fuvarozás minden esetre


Az utóbbi évtizedekben hatalmas építőipari megrendeléseink voltak és szerencsére megtudtuk valósítani a legtöbbet érő megkereséseket is. A belföldi fuvarozás viszont sokszor gondot okozott a számunkra, amíg találtunk egy rendkívül megbízható partnert. Ettől a ponttól kezdve, a belföldi fuvarozásnak a kihívásait nagy sikerrel tudtuk teljesíteni.

Egy esetben 9 méteres fákat kellett az ország két különböző pontjára fuvarozni. A partnerünk által biztosított 5 tonnás daruval felszerelt DAF 95 tehergépkocsi, nemcsak, hogy a daruzás feladatait teljesítette, hanem a szállítás terheit is levette vállainkról.

Ezt követően fémszerkezetek raklapos szállítására volt szükségünk, melyre a cég a 4,5 tonnás daruval felszerelt SCANIA tehergépkocsit ajánlotta. Mivel kifejezetten belföldi fuvarozásra specializálódott, így nagyon jól bírja a hosszú utakat és az egységrakományok szállítása sem jelent gondot.

Máskor egy olyan járműre volt szükségünk, amivel gyorsan lehet árukat felpakolni Budapesten belül. Az 1,4 tonnás daru és a Man 4×2 tehergépkocsi tökéletes volt ebben az esetben és még a belváros szűk utcái sem jelentettek akadályt a belföldi fuvarozás fővárosi jelenetében.

Amikor pedig ezt követően konténereket kellett szállítani, cserefelépítményeket mozgatni vagy korlátozott forgalmú övezetbe kellett behajtani fuvarozás céljából, a tehergépkocsik minden akadályt sikeresen vettek.

Egyetlen esetben sem okoztak nekünk csalódást és nagyon könnyed a velük való együttműködés, így, ha belföldi fuvarozás jön szóba. már tudjuk kihez kell fordulni.