Vicces vagy ciki szülinap?!


Az, hogy a szülinapodon viselt pólód vicces vagy ciki lesz, attól függ, hogy te választod –e meg a pólódat, vagy a barátaidra bízod. Egy biztos, ezek a kategóriák meglehetősen alkalmasak arra, hogy egymásba dörzsöljük őket, így biztos kellemes emlék marad a póló, ha a buli után leveszed magadról.

Ha magadnak választasz pólót, jó ötlet lehet a születési hónapnak megfelelően kiválasztani azt a pólót, mely azt mondja, hogy abban a hónapban születnek a királyok és a királynők.

Ha a barátodnak választasz pólót, ajánlott figyelembe venned a következőt, melyen csak egy hosszabb feliratot találsz, de az annál viccesebb: „Ennek a pólónak a viselője XXX éves… Kérjük mellőzze a kérdéseit, a látásról, a hallásról, a testsúlyról, a ráncokról, memóriáról és a szexről! BESZÉLJEN HOZZÁM LASSAN ÉS HANGOSAN!

Ilyenkor lehet minden rosszindulat nélkül viccelődni kicsit a másik korával, de arról győződj meg, hogy ne bántódjon meg, hiszen ez biztosan neked sem célod, és kár lenne egy ilyen szuper napot tönkretenni egy otromba viccel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.